Catetan Indung Keur Kuring Bag 4

PALANGSIANG

Nu anyar pinanggih
Kairut ku kembang asih
Kapentang asmara wanoja
Nyawa hayang naratas cinta
Pamohalan!
Naha?
Ah duka teuing, teu ngarti
Kedalna cinta rumegag
Dek ngucapkeunnana
Palangsiang

Diri kudu ngukur ka kujur
Ngijir ka diri
Naha asmara geus samawa?
Naha asih nyaah rek gumati?
Atawa saukur lelengse hate?
Nu anyar pinanggih
Hate can gilig rarabi
Palangsiang 
 
Cag; Ambu Heny Gustini

September 2010

0 komentar:

Posting Komentar

Cara Memberi Komentar:
1. Isi Komentar Anda di kotak yang tersedia
2. Beri Komentar Sebagai: Klik Name/URL dan masukan Nama dan Alamat web anda
3. Kemudian klik Poskan Komentar

 
Powered by Blogger