Download mp3 'Cepot Maparin Pepeling'

Kang Cepot mangkarunyakeun kana kaayaan budaya Sunda nu geus hampir kasered ku budaya Deungeun (Asing) dahareun sunda eleh ku dahareun barat. kang Cepot maparing pepeling ka urang keur ngaronjatkeun deui budaya Sunda. kang cepot oge ngabahas masalah bag-bagan Agama Islam. ngajak ka urang ameh bisa naluktik diri ti kiwari, ngotektak awak ti ayeuna. ameh langkung jelas, mangga undur mp3 na

0 komentar:

Posting Komentar

Cara Memberi Komentar:
1. Isi Komentar Anda di kotak yang tersedia
2. Beri Komentar Sebagai: Klik Name/URL dan masukan Nama dan Alamat web anda
3. Kemudian klik Poskan Komentar

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger